Získali sme certifikát ISO45001 pre náš výrobný závod v Taliansku, čo dokazuje náš neochvejný záväzok dodržiavať najvyššie štandardy bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Od roku 2018 má spoločnosť Stonhard už certifikát ISO45001, ktorý sa vzťahuje na proces inštalácie podlahových systémov Stonhard v celej Európe.

 

Oba certifikáty poskytujú spoločnosti Stonhard jedinečné postavenie na trhu. Ako výrobca a inštalatér chemikálií nesieme značnú zodpovednosť voči našim zamestnancom a zainteresovaným stranám. Táto povinnosť sa vzťahuje nielen na náš výrobný tím, ale aj na montážne tímy, ktoré inštalujú naše hotové výrobky. Zvýšené povedomie o potenciálnych nebezpečenstvách je nevyhnutné a my sme zbehlí v zavádzaní účinných opatrení na ochranu všetkých.

 

Norma ISO45001 je celosvetovo uznávanou normou, ktorá ponúka organizáciám spoľahlivý rámec na vytváranie, zavádzanie, udržiavanie a zlepšovanie ich systémov riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Podčiarkuje to náš záväzok podporovať bezpečné pracovné prostredie a zvyšovať pohodu našich zamestnancov počas ich každodennej práce. Táto certifikácia potvrdzuje náš aktívny prístup k zmierňovaniu rizík, podpore kultúry bezpečnosti a dodržiavaniu zákonných požiadaviek. Potvrdzuje náš záväzok dodržiavať vysokokvalitné štandardy v oblasti živicových podlahových riešení. 

 

Bezpečnosť je v spoločnosti Stonhard kľúčovou hodnotou a certifikácia ISO45001 nielen potvrdzuje naše postupy, ale zdôrazňuje aj náš záväzok neustále sa zlepšovať. Millo Brocchieri, prevádzkový riaditeľ nášho závodu v Taliansku, vyjadril hrdosť na úsilie tímu a uviedol: "Naša cesta k certifikácii ISO45001 odráža náš záväzok k pracovisku, ktoré uprednostňuje pohodu. Tento úspech považujeme za ďalší krok v našom procese neustáleho zlepšovania. Zákazníci sa teraz môžu viac ako kedykoľvek predtým spoľahnúť na naše špičkové živicové podlahové riešenia a dodržiavanie najvyšších bezpečnostných noriem." 

 

Viac informácií nájdete na našej stránke certifikácie ISO 45001

  • VYBERTE SI TEN SPRÁVNY PRODUKT

  • KONTAKTUJTE NÁS

    Napíšte nám: gherdics@stonhard.com 

                   ALEBO

    zavolajte: +421 915 155 556

  • Hungarian Media feed (345 x 250 px).jpg